Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Január 11. 12:04, péntek | Belföld
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Tizenegy motorolajat lopott a szoknyájába rejtve

Tizenegy motorolajat lopott a szoknyájába rejtve

Egy tatai pihenőhelynél lévő töltőállomásról 11 motorolajat tulajdonított el a szoknyájába rejtve egy 25 éves gyáli nő a minap.

Lopás vétség lekövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 25 éves gyáli nő ellen. A gyanú szerint G. A. január 8-án késő este leparkolt az M1-es autópálya egyik pihenőjében, Tata közelében. Az ott lévő töltőállomáshoz ment, ahol a benzinkút előtt kihelyezett motorolajok közül tizenegyet a szoknyájába rejtett és magával vitt.

Ezután kocsival távozott a helyszínről. A nő másnap eladta az olajakat és a kapott pénzt elköltötte. A rendőrök azonosították a tettest és őt csütörtökön a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.