Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sztártitkok: Kefir

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

A Prémium Médiaválogatott Sztártitkok rádióműsor soron következő adásában Ricky vendége Kecskés Tibor, azaz Kefir volt.

- Kosárlabdáztál, gördeszkáztál, együtt szoktunk focizni. Milyen egyéb sportok vonzanak még?

- Testnevelés tagozatos általános iskolába jártam. Ott gyakorlatilag mindennel foglalkoztunk. Röplabdáztunk, kézilabdáztunk, kosárlabdáztunk, talajtornáztam. Megyei negyedik helyezett voltam triatlonban. Középiskola alatt már extrém sportokat űztem, BMX-eztem, kijártam a miskolci Hősök terére gördeszkázni, görkoriztam, szörföztem, snowboardoztam. Amikor elindult a karrierem, nem volt időm a sportra, akkor ott félbeszakadt mindenféle edzés. Aztán találkoztam Földesi Janival a Prémium Médiaválogatott kapcsán, aki összehozott Fazekas Attilával. Attila személyi edzőként dolgozott velem. Onnantól mondhatni, hogy rendszeresen jártam edzőterembe kardiózni, gyúrni. A pandémia miatt ez abbamaradt, majd nem régen ismét a Prémium Médiaválogatott tagja lettem. Elkezdtem focizni, amit még gyerekkoromban sem szerettem annyira, mert nagyon rossz a labdaérzékem lábbal. Elég ügyetlen is vagyok benne, de nagyon szeretek lábteniszezni. Minden héten, kedden összejövünk a törökbálinti Arénában és játszunk egyet a Prémium Médiaválogatott beli barátaimmal.


- Van-e olyan dolog, amiről még nem nagyon beszéltél, akár gyerekkordból egy titkos szerelem, vagy egy álom, amit még nem sikerült megvalósítani?

- Vágyaim olyanok vannak, amik már teljesültek, de megismételném őket. Ilyen lenne egy BS koncert, ami nem elképzelhetetlen, mert jövőre 25 éves a V-Tech zenekar, és vannak tárgyalások erre vonatkozóan.

Ami a titkot illeti, az Éjfél után című dalomnak van egy alapvető története, amit talán kevesen tudnak. A dalt a nővéremmel énekelem, de nem egymásnak énekeljük. Akkoriban Kasuba L. Szilárd volt a nővérem barátja, én pedig Timi egyik legjobb barátnőjével jártam, aki nálam 9 vagy 10 évvel volt idősebb. A dal erről a kapcsolatról szól, és amikor a nővérem meghallotta, hogy kész van a dal, mondta, hogy neki is vannak érzései, mivel éppen szakítottak a Szilárddal, és kérte, hogy írjam bele azokat is. A dalban az én részeim az én volt kapcsolatomról szólnak, Timi részei pedig az ő kapcsolatáról. Van az a sorom a dalban, hogy "pedig csak egy gyerek okozta bánatod", ez nem arról szól, hogy terhes lett a lány, hanem rólam szól, mert engem nevezett mindig gyereknek.



Forrás: Médiaválogatott Szártitkok / Udvardi Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára