Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Július 29. 12:02, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Szeptember 14-ig lehet ajánlásokat tenni a nemzet háziorvosa díjra

Szeptember 14-ig lehet ajánlásokat tenni a nemzet háziorvosa díjra

Szeptember 14-ig lehet ajánlásokat küldeni A nemzet háziorvosa pályázatra - mondta el a projekt vezetője hétfőn az M1 és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

B. Király Györgyi elmondta, az első körben történeteket várnak az orvosokról, amelyek az emberségéről, alázatáról, szolgálatkészségéről tanúskodnak. Határon túli praxisokra is lehet ajánlásokat beküldeni.

Zsűri választja ki a tíz magyarországi és tíz határon túli "toplistást", akikre két héten keresztül lehet szavazni. A szavazás október 5-én zárul, a díjátadó pedig a hónap végén lesz. A díjjal a példaértékű hivatástudatot, szolgálatot értékelik - ismertette.

A pályázat eddig az Év praxisa néven futott, idéntől azonban egységesen A nemzet háziorvosa elnevezéssel fut. Az ajánlásokat a program honlapján, a http://www.evpraxisa.hu oldalon lehet megtenni. A pályázatot idén kilencedik alkalommal írta ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.