Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2011. Július 21. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Részeg teherautós randalírozott

Részeg teherautós randalírozott

Kétszer is nekihajtott egy személyautónak egy teherautós szerdán reggel Cserszegtomajon, majd el is sodorta az őt kérdőre vonó autóst. A helyszínről ezt követően elhajtó teherautóst a rendőrök elfogták.

Az eset szerdán reggel történt a cserszegtomaji Hévízi úton. A Hévíz felé tartó sofőr német rendszámú Nissan teherautójával hajtott neki egy üdülő bejáratánál leparkoló Fiatnak. A teherautó a személyautó ajtaját találta el, melyet a gépkocsiba beszálló ember hátának vágott. A teherautós megállt, majd tolatva a Fiat hátuljának hajtott. A teherautó sofőrje kiszállt, vitatkozni kezdett a Fiat vezetőjével, majd visszaült járművébe, s elindult. Ekkor sodorta el a személyautót vezető férfit, aki integetve próbálta megállítani. A teherautós nem állt meg, továbbhajtott Hévíz irányába. Az elsodort férfi könnyű sérüléseket szenvedett, az őt elsodró teherautó a karján találta el.

A tehergépkocsit és sofőrjét a rendőrsök rövid idő alatt megtalálták. A lakásán elfogott férfit előállították. Az alkoholteszt ittasságot jelzett, ezért vérvételre vitték a teherautóst, akivel szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: részeg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.