Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Július 08. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Nekivetkőzött Beckhamné

Nekivetkőzött Beckhamné

David Beckham titokban lekapta a nagy nőtt pocakját süttető Victoriát, és az egész világgal megosztotta a fotót.

 

Victoria Beckham a napokban azt nyilatkozta, semmi pénzért nem pózolna várandósan egy magazinban alul öltözve, ahogy azt Demi Moore, vagy Monica Bellucci tette. Mert szerinte a hasa fedetlen látványa csak férjére tartozik. David azonban nem osztja ezt a véleményt, és lencsevégre kapta asszonykáját telefonjával, miközben Vic éppen napozott. A képet pedig nemcsak a házi archívumba készítette, hanem feltöltötte a Facebook oldalára is. Ezzel valószínűleg összehozott magának egy alapos fejmosást az egykori Spice Girltől...

 

A fotó - azon kívül, hogy úgy láthatjuk Victoriát, ahogy soha korábban - megerősíti a tényt, miszerint az énekesnő valóban nem adott még életet negyedik gyermekének. Vasárnap viszont tényleg elérkezik a nagy esemény, és megszületik az első kislány Anglia legismertebb családjában.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.