Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2023. Március 23. 20:23, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

MEGSZÚRTA VITAPARTNERÉT

MEGSZÚRTA VITAPARTNERÉT

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették.

Tatabányán, az utcán alakult ki verekedés két férfi között 2023. március 16-án késő délután. Ismerték egymást, korábban már többször volt konfliktusuk. N. József a nála lévő gumilövedékes fegyverrel rálőtt ismerősére, ezután egy késsel megszúrta a sértettet, majd elmenekült a helyszínről. A sérültet a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az elkövető egy órán belül önként jelentkezett a rendőrségen.
A 39 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. N. József beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 23. 07:33, kedd | Helyi

Hatmilliárd forint fejlesztési forrás Komárom-Esztergom vármegyében

Az \"irányító hatóság\" döntése nyomán 6,6 milliárd forint fejlesztési forrás érkezhet Komárom-Esztergom vármegye 19 településére - tájékoztatta a közgyűlés elnöke az MTI-t.

2023. Május 23. 07:30, kedd | Helyi

TAROLT A SOFŐR

Tehergépkocsinak, kukának, jelzőtáblának és virágládának is nekiütközött egy sofőr Esztergomban, aki ittas állapotban ült volán mögé.

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Április 20. 17:22, csütörtök | Helyi

Tizenegy kastélyban alakítottak ki Élet Mentő Pontot

A Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési (NÖF) Nonprofit Kft. és az Országos Mentőszolgálat együttműködésében tizenegy magyar kastélyban és a NÖF központjában alakítottak ki Élet Mentő Pontot defibrillátorokka