Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Március 23. 20:23, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

MEGSZÚRTA VITAPARTNERÉT

MEGSZÚRTA VITAPARTNERÉT

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették.

Tatabányán, az utcán alakult ki verekedés két férfi között 2023. március 16-án késő délután. Ismerték egymást, korábban már többször volt konfliktusuk. N. József a nála lévő gumilövedékes fegyverrel rálőtt ismerősére, ezután egy késsel megszúrta a sértettet, majd elmenekült a helyszínről. A sérültet a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az elkövető egy órán belül önként jelentkezett a rendőrségen.
A 39 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. N. József beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:41, kedd | Helyi

Tengeri evezősversenyt rendeznek Tatán

Első alkalommal rendez országos tengeri evezős bajnokságot szombaton a tatai Öreg-tavon a Magyar Evezős Szövetség - mondta el a szervezet sportágfejlesztési alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.

2024. Július 16. 10:28, kedd | Helyi

Júniusban 1,9 százalékkal emelkedtek a lakbérek havi szinten

Tovább emelkedtek júniusban a lakbérek: az előző hónaphoz képest 1,9 százalékkal nőttek országosan és 1,6 százalékkal Budapesten - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexéből.

2024. Július 12. 07:26, péntek | Helyi

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK TATÁN

Sportrendezvény miatt több száz fő érkezése várható július 13–14-én a városba, emiatt terelésekre és útlezárásokra kell számítani.

2024. Június 25. 13:22, kedd | Helyi

TÉRKŐ PARTY – NE FULLADJ BELE A NYÁRBA!

Hatóságilag kihirdettük a nyarat. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűn- és balesetmegelőzési Térkő Party-val nyitotta meg nyarat Miskolcon.