Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Április 08. 16:45, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Lui még a labdát is elvarázsolta - VIDEÓ

Lui még a labdát is elvarázsolta - VIDEÓ

Lui nagy mágus, de még neki is otthon kell ülnie ezekben a hetekben. A világrekorder bűvész három hete nem mozdult ki az otthonából, vállalva az önkéntes karantén minden megpróbáltatását.

„Törekszünk arra, hogy megfogadjuk a javaslatokat és ne menjünk sehova, közben figyelünk arra, hogy kellemesen teljen a családi körben töltött idő”– mondta az ANDONIK Sport YouTube csatornáján Ricky kérdésére az illuzionista. A bűvésznek komoly feladata is van, hiszen nagyobbik fia már iskolás, így neki a digitális oktatás kihívásainak is meg kell felelnie.

„Időnk mindenre van itthon, csak be kell osztani. Az online tanulás elviszi a fiam délelőttjét, de amint végez a kisebbik fiammal együtt megyünk ki a kertbe, focizunk, pingpongozunk”.

Egy bűvész persze egy ilyen nehéz helyzetben sem fordít hátat a hivatásának. Sőt ez egy termékeny időszak Lui számára.

„Úgy tekintek most ezekre a hetekre, mint egy felkészülésre. Végre van időm új produkciók, koreográfiák kitalálására és új kellékek összeállítására. Bízom benne, hogy gyorsan véget ér ez a járvány, de ez most nekem egy alkotói szabadság. Nekem évente közel ötszáz fellépésem van, most egy héten egyszer szakítok időt arra, hogy Facebook élőműsorban bűvészkedjek. Olyan ez, mintha a színpadon állnék, nyilván ez nem az igazi, de emellett is azt mondom mindenkinek, hogy maradjon otthon”.

A videósorozatnak állandó eleme, hogy a vendéget Ricky kihívja egy feladatra. Ezúttal labdát kellett ejteni az asztalra és a kérdés az volt, hogy kinek pattan többet. A bűvész ezúttal nem nyert, de végül övé lett a főszerep, hiszen a fehér labdáját zsebkendővé változtatta. Ahogy Ricky fogalmazott kendőzetlenül labdázott. Ez talán szakmai ártalom.

Címkék: andonik, bűvész, Lui, mágus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára