Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Július 30. 11:22, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Légycsapóval ütötte nevelt fiát

Légycsapóval ütötte nevelt fiát

A Komáromi Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot egy bábolnai férfival szemben, aki házastársa gyermekét légycsapóval bántalmazta.

A vádlott feleségével bábolnai lakásukban három gyermeket nevelnek, akik közül az egyik kisfiú 2017. szeptemberében 1. osztályos általános iskolai tanuló lett. A gyermek rendszeresen nem megfelelő magatartást tanúsított a tanórákon, tanulási nehézségekkel is küzdött. Az édesanya és a férje, a vádlott nehezen birkóztak meg a kiskorú sértett nevelésével kapcsolatos feladatokkal – közölte az ügyészség.

A gyermek édesanyja 2018. május 22-én a sértett osztályfőnökétől tudomást szerzett arról, hogy gyermeke az iskolában bántalmazott egy kislányt, ezért az édesanya, az otthonukban számon kérte a gyermeket, kiabált vele. A kiabálást meghallotta a lakásban tartózkodó vádlott, aki dühös lett a sértettre, ezért a kezében tartott műanyag légycsapó 1 centi vastag és 35 centi hosszú nyelével, a 8 éves sértett hátát több, legalább 3 alkalommal, legfeljebb közepes erővel megütötte.

A vádlott magatartásának következtében a sértett bal lapockáján nagy kiterjedésű, ovális alakú bevérzés, valamint a bal lapocka és a lapockák közötti részen két hosszanti 2x10 centi hosszúságú és több rövid bevérzés keletkezett. A sérülések külön-külön és összességükben is 8 napon belül gyógyultak.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat a Komáromi Járásbíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.