Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2011. Július 22. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Gumikiszúrás módszerével dolgoztak a tolvajok

Gumikiszúrás módszerével dolgoztak a tolvajok

Egy háromfős tolvajbandát fogtak el a rendőrök az M3-as autópályán. A társaság gumikiszúrás módszerével dolgozott: egy teherautó nagy értékű rakományát próbálták megszerezni.

A rendőrök állampolgári segítséggel fogták el a tolvajokat szerdán. A háromtagú banda az M3-as autópálya fővárosi szakszán, egy benzinkúton szúrta ki egy nagy értékű ruhaszállítmánnyal megpakolt teherautó egyik kerekét. A járművet követni kezdték, abban bízva, hogy a defektet észlelő sofőr megáll, s míg kereket cserél, kipakolják a rakteret. A sofőr azonban résen volt, s egy közeli gumiszervizbe hajtott. A rendőröket egy szemtanú értesítette a történtekről.

A személyleírások alapján a rendőrök a sztrádán megállították a tolvajbanda gépkocsiját. A jármű átvizsgálásakor előkerültek azok az eszközök, melyekkel a gumit kiszúrták, valamint egy gázspray is. A három tolvajt, akik a nyomozás adatai szerint több hasonló bűncselekményt is elkövettek, őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A banda tagjaival szemben nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás kísérlete miatt indult eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.