Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Február 22. 17:44, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Évértékelő - Együtt 2014: rossz irányba mennek a dolgok

Évértékelő - Együtt 2014: rossz irányba mennek a dolgok

Az Együtt 2014 szerint bár a miniszterelnök egy gyarapodó Magyarországról beszélt, valójában rossz irányba mennek a dolgok.

A választói mozgalom közleményben reagált Orbán Viktor pénteki évértékelő beszédére. Azt írták: a kormányfő "úgy tett, mintha csak a lépéseinket kellene növelni és gyorsítani, az irány amúgy jó", de ez nem igaz: Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok.
"A demokrácia gerincét csigolyánként törték el a rezsim irányítói, a gazdaságot pedig tönkretették: folyamatosan romlik a forint, tízezrével szűnnek meg a munkahelyek, uniós források ezermilliárdjait buktuk el, félmillió vállalkozó szellemű, fiatal és jól képzett magyar vándorolt ki az országból, mert ez a kormány elvette tőlük a reményt, hogy a hazájukban is boldogulhatnak" - közölték. Az Együtt 2014 szerint a jobban teljesítő Magyarországtól - amiről a miniszterelnök beszélt - "éppen az elmúlt két év kormányzati ámokfutása miatt kerülünk egyre távolabb".
Hozzátették: a szomorú valósággal ma már mindenki tisztában van - a polgárok, a vállalkozások, a munkahelyteremtő befektetők, az Európai Bizottság -, csak Orbán Viktor és szövetségesei nem.
"Az Orbán-Simicska-rezsim a rossz kormányzásával új válságot okozott Magyarországnak. Ezt a válságot már nem foghatják se az előző nyolc évre, se külső tényezőkre: ezért a válságért Orbán Viktor a felelős" - olvasható a közleményben, amely kiemeli, a választói mozgalom azért dolgozik, hogy jó kormányzással újra a régió gyarapodó országává tegye Magyarországot 2014 után.

Címkék: Együtt 2014

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk