Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2024. Március 10. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Donald Trump: senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor

Donald Trump: senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor

Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor - mondta Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, miután megbeszélést folytatott a magyar kormányfővel.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebook-oldalán tette közzé az erről szóló videót "Köszönöm, Elnök úr!" megjegyzéssel.

Orbán Viktor pénteken tárgyalt Donald Trump korábbi amerikai elnökkel, republikánus elnökjelölttel Mar-a-Lagóban, Donald Trump floridai rezidenciáján. A megbeszélést közös vacsora és koncert követte.

A miniszterelnök által közzétett, a koncerten rögzített videóban Donald Trump úgy fogalmazott: "Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor. Fantasztikus".

"Mint tudják, ő Magyarország miniszterelnöke, aki remek munkát végez. Nem egy ellentmondásos figura, mert ha elmondja, hogy lesz, akkor az úgy is lesz!" - tette hozzá a volt amerikai elnök.

Donald Trump arról is beszélt, Orbán Viktor miniszterelnök "a főnök", "és ő egy nagyszerű, fantasztikus vezető Európában, sőt az egész világon", akit nagyon tisztelnek.

"Megtisztelő, hogy itt vagy közöttünk, Viktor. Nagyon megtisztelő. Köszönöm" - fogalmazott a volt amerikai elnök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:05, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 25. 08:14, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: haderőt kell építenünk, mert enélkül nem tudjuk garantálni a magyar emberek békéjét és biztonságát

Nem tekinthetjük sajnos azt a forgatókönyvet sem kizártnak, hogy ismét a fegyvereké lehet szó Európában. Ennek az elkerüléséhez erőre van szükségünk

2024. Május 25. 07:58, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása

Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházása, amelynek a nyomán 240 új munkahely jön létre, az üdítőital-gyártó vállalat pedig megerősítheti piacvezető pozícióját a világ több országáb

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.