Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2012. Július 24. 10:57, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A strandon fogták el az újpesti bankrablás gyanúsítottját

A strandon fogták el az újpesti bankrablás gyanúsítottját

A strandon fogták el a rendőrök a július elején elkövetett újpesti bankrablás gyanúsítottját - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a 29 éves férfi még július 6-án fegyverrel megfenyegette egy újpesti bankfiók alkalmazottjait, majd a megszerzett készpénzzel elmenekült a helyszínről. A rablás során lövés, személyi sérülés nem történt.
A. Attilát - aki a "bankrablás fáradalmait" egy tiszai túrán akarta kipihenni - 10 nap múlva, strandolás közben fogták el - tették hozzá.
A férfinél tartott házkutatás során előkerült a rabláshoz használt fegyver. A gyanúsított a kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.
A Budai Központi Kerületi Bíróság a BRFK kezdeményezésére elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.