Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben azt írta: a 83-as főúton Pápa és Győr, M1 autópálya között kétszer kétsávos, új nyomvonal épül. A minisztérium tájékoztatása szerint május 12-én, pénteken a késő délelőtti órákban a főút forgalmát a Tétszentkút és Gyarmat közötti szakaszon a megépített új nyomvonalra terelik át, és ezzel egyidőben megszűnik a Tétszentkútról Csikvándra vezető út lezárása is.

A minisztérium felhívta a figyelmet arra: a 83-as főúton továbbra is félpályás, jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani az új és a régi nyomvonal pályaszerkezetének összezárásához szükséges munkálatok idejére.

A tárca továbbra is kéri az arra közlekedők türelmét és fokozott figyelmét, és a tereléseknél elhelyezett KRESZ-jelzések betartását.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:28, kedd | Helyi

Júniusban 1,9 százalékkal emelkedtek a lakbérek havi szinten

Tovább emelkedtek júniusban a lakbérek: az előző hónaphoz képest 1,9 százalékkal nőttek országosan és 1,6 százalékkal Budapesten - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexéből.

2024. Július 12. 07:26, péntek | Helyi

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK TATÁN

Sportrendezvény miatt több száz fő érkezése várható július 13–14-én a városba, emiatt terelésekre és útlezárásokra kell számítani.

2024. Június 25. 13:22, kedd | Helyi

TÉRKŐ PARTY – NE FULLADJ BELE A NYÁRBA!

Hatóságilag kihirdettük a nyarat. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűn- és balesetmegelőzési Térkő Party-val nyitotta meg nyarat Miskolcon.

2024. Június 04. 08:00, kedd | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: újabb Leopard harckocsikkal erősödik a Magyar Honvédség

Újabb két Leopard 2A7HU típusú harckocsi, illetve vezetői oktatójármű érkezett a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz a napokban - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter