Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 02. 00:00, kedd | Helyi

A helyi járőrök 2021. február 28-án délelőtt Tatabányán, szolgálatellátás során észlelték, hogy egy személygépkocsi a Győri út és a Rákóczi út kereszteződésében lévő fényjelzőkészülék tilos jelzése ellenére áthalad. A járművet a Győri úton megállították, majd a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 66 éves férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették. A forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésén történő áthaladása miatt a részére helyszíni bírságot, és 8 büntetőpontot szabtak ki.
A rendőrség a balesetek elkerülése érdekében felhívja a figyelmet, hogy már a kis mennyiségű alkoholfogyasztás is befolyásolja a biztonságos járművezetést, nagyobb mértékű fogyasztása pedig súlyos következményekkel járhat. Aki ittas állapotban vezet nem csak saját, de mások testi épségét is veszélynek teszi ki.
Kérjük, hogy a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!
…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:03, péntek | Helyi

ORSZÁGOS HATÁRRENDÉSZETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2024. Március 17. 07:07, vasárnap | Helyi

Elismerés

A Tatai-medence örök prímása kitüntetést kapott

2024. Március 09. 06:45, szombat | Helyi

Nehéz mérkőzés elé néz az Tatai AC

A csapat eddig jól teljesített, de most a hétvégén különösen nehéz mérkőzés elé néz. Mutatjuk, mikor játszik a Tatai AC.

2024. Március 01. 18:05, péntek | Helyi

Kiránduló gyerekekre támadt rá egy horgász a tatai tónál, egyiküket meg is verte

A férfi június 12-én a tatai tónál horgászott, amikor egy fiatalokból álló kiránduló csoport tagjai nagy köveket dobáltak a tóba.