Városlista
2021. április 21, szerda - Konrád

Hírek

2021. Március 02. 00:00, kedd | Helyi

A helyi járőrök 2021. február 28-án délelőtt Tatabányán, szolgálatellátás során észlelték, hogy egy személygépkocsi a Győri út és a Rákóczi út kereszteződésében lévő fényjelzőkészülék tilos jelzése ellenére áthalad. A járművet a Győri úton megállították, majd a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 66 éves férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették. A forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésén történő áthaladása miatt a részére helyszíni bírságot, és 8 büntetőpontot szabtak ki.
A rendőrség a balesetek elkerülése érdekében felhívja a figyelmet, hogy már a kis mennyiségű alkoholfogyasztás is befolyásolja a biztonságos járművezetést, nagyobb mértékű fogyasztása pedig súlyos következményekkel járhat. Aki ittas állapotban vezet nem csak saját, de mások testi épségét is veszélynek teszi ki.
Kérjük, hogy a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!
…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 01. 09:13, csütörtök | Helyi

ZSÁKBAN CIPELTE A ZSÁKMÁNYT

A 26 éves férfi két járműből is lopott, a szerzett értékeket egy zsákba pakolta. A járőrök a bejelentéstől számított alig fél óra alatt elfogták a tettest, a lopott értéket nála megtalálták.

2021. Március 01. 16:00, hétfő | Helyi

A Tatai Rendőrkapitányság területén végeztek sebességellenőrzést az egyenruhások.

A Tatai Rendőrkapitányság területén végeztek sebességellenőrzést az egyenruhások.

2021. Március 01. 12:28, hétfő | Helyi

SZEMÉREMSÉRTÉS ELKÖVETÉSÉNEK GYANÚJA MIATT KERESIK A RENDŐRÖK

Komáromban zaklatott egy lányt a gyanú szerint a képen látható férfi, akinek azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2021. Február 22. 09:37, hétfő | Helyi

BAKONYBAN REKEDT TÚRÁZÓKON SEGÍTETTEK

A rendőrök és a helyismerettel rendelkező hivatásos vadász juttatták ki az eltévedt párt az erdőből.