Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2020. Július 07. 14:47, kedd | Helyi

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

A GINOP 5.1.3-16-2017–00176 azonosítószámú, 57,88 millió forintos európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével sikeresen megvalósult projekt céljainak megfelelően az alacsony iskolai végzettségű és alacsony általános kompetenciákkal rendelkezők számára folyamatos továbbképzési, művelődési lehetőséget biztosítunk a térségben.

Ennek megfelelően kijelenthetjük, hogy a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság 25 évnyi kulturális munkája során felhalmozott szellemi tudást, szakmai tapasztalatot a lehető legszélesebb körben kívánjuk kamatoztatni. Tata és környékének teljes lakosságát igyekszünk informálni, ismeretekhez juttatni közművelődési feladataink ellátásával, alapfokú számítógép-kezelői tanfolyamot, valamint angol és német nyelvű tanfolyamokat biztosítunk. Programjaink alkalmával természetvédelmi értékeinket bemutató programsorozatot és a történelmi előadásokat szervezünk, vallás-, irodalom- és művészettörténet, környezetvédelem, falusi turizmus, biogazdálkodás, klímavédelem, fenntarthatóság és számos más témakörben. A járási hivatalok foglalkoztatási osztályain álláskeresők tájékoztatását és munkába állásuk teljes körű segítését végezzük. A Komárom-Esztergom Megyei Éghajlat-változási platform és a Komárom-Esztergomi Virtuális Erőmű Program csatlakozott tagjaként a klímavédelem és környezettudatosság területén is tevékenykedünk.

Hisszük, hogy az általunk felvállalt oktató, képző, ismeretterjesztő és közösségfejlesztő összetett munkánkkal névadónk méltó szellemi utódjává tesszük népfőiskolánkat.

További információkért keressen minket:www.mznt.hu; e-mail: info@mznt.hu; telefon: +3630/2902062.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 12. 08:42, kedd | Helyi

A világ vezető autógyártói ismét a Bridgestone-t választották 2020-ban

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári elsőszerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz.

2020. December 18. 08:49, péntek | Helyi

Jogpontok - Sajtótájékoztató

2020. December 02. 14:46, szerda | Helyi

A Bridgestone Tatabánya adományokkal támogatta a helyi szociális intézmények járvány elleni védekezését

A Bridgestone Tatabánya Kft. a járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt.

2020. Október 28. 09:30, szerda | Helyi

A Bridgestone új motorabroncsai magasabb szintekre emelik a motorozást

A Bridgestone bejelentette a sport-túra motorok kategóriájának új, meghatározó abroncsát, a Battlax Sport Touring T32-t és T32 GT-t.