Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 25. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Újabb drogbandára csapott le a TEK

Újabb drogbandára csapott le a TEK

Több helyszínen végrehajtott, összehangolt akcióban öt kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a rendőrök Győr-Moson-Sopron és Vas megyében a minap.

Osztrák rendőrök közreműködésével végrehajtott művelet eredményeképpen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei egy közös rajtaütés keretében fogták el a kábítószer-terjesztőket, akik Magyarországom nagy mennyiségben hozták be és értékesítették a kábítószert.

A drog beszállításakor öt férfit értek tetten a rendőrök április 22-én késő este Harkán, ahol 3500 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le. Ezzel egy időben Kópházán is intézkedtek a rendőrök egy nővel szemben, aki szintén szerepet játszott a kábítószer behozatalának szervezésében.

A készenléti nyomozók felkérésére a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Szombathelyi Rendőrkapitányság közreműködésével, valamint a nyomozóiroda munkatársaival április 23-án éjfél körül ellenőriztek egy szombathelyi szórakozóhelyet, valamint átkutattak egy szintén szombathelyi lakást, ahol lányok futtatásával kapcsolatos feljegyzéseket is lefoglaltak.

A KR NNI Felderítő Főosztály Vagyonvisszaszerzési Hivatal a gyanúsítottaktól több helyszínen közel 121 millió forint értékben vett zár alá lakóingatlant, illetve foglalt le készpénzt, telefonkészülékeket és több nagy értékű luxusautót.

Az egyenruhások az elfogott hat személy közül B. Lászlót, K. Hajnalkát, T. Dávidot, T. Krisztiánt, valamint B. Gábort kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint további bűncselekmények gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.