Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 26. 08:50, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Új mentorrokkal és nagykövetekkel bővül az idei Miss Balaton

Új mentorrokkal és nagykövetekkel bővül az idei Miss Balaton

Különleges lehetőségekkel vár az idei Miss Balaton csapata.

Elindult a jelentkezés a 2019-es Miss Balatonra, amelyre 17 és 28 év közötti lányok nevezhetnek május 25-ig a www.missbalaton.hu oldalon. Idén is a divat- és modellszakma legjobbjaitól tanulhatnak majd a személyes castingokra továbbjutó szépségek. Horváth Éva versenykoordinátor mellett Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Lipcsei Betta segítik majd a versenyzőket. A castingokon legfőbb támaszt nyújtó mentor csapatot pedig az elmúlt évek két döntős versenyzője, Horváth Cintia és Bertók Fruzsina erősíti.

Évről évre bővül a Miss Balaton modellek sora, idén pedig a mentorcsapat, illetve szépségverseny nagykövetei között is régi-új arcokat köszönthetünk. Bertók Fruzsina, aki számos világmárka modelljeként dolgozott az elmúlt években, négy évvel ezelőtt került be a Miss Balaton csapatba, amikor a legszebb nyolcba jutott a szépségverseny döntőjében. Horváth Cinti 2014-ben Miss Balaton közönségdíjat nyert, modellként komoly követőbázissal rendelkezik az Instagramon. Idén mindkét lány már mentorként segíti a jelentkezőket.

„Minden tanács, amit anno a mentoroktól kaptam, úgy érzem életem végéig elkísér. Epres Panni egyik mondata, mely szerint az életben minden nőnek rengeteg szerepben kell helytállni, a mai napig visszacseng. Sok helyzetben segít, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Az a célom, hogy én is bármikor előhúzható tippeket adjak a lányoknak” – mondta el Fruzsi, akitől Cinti vette át a szót: „Egy álmom vált valóra azzal, hogy mentor lehetek a Miss Balaton csapatban. Azon leszek, hogy minden tudást, tapasztalatot, amit az elmúlt öt évben szereztem, továbbadhassak a jelentkezőknek. Legfőbb célom, hogy a lányok önbizalmát erősítsem.”

A Miss Balaton nagykövetei különböző rendezvényeken képviselik a versenyt. A korábbi királynőhöz, Király Lilihez csatlakozott most Kis Barbi, aki 2014-ben a döntőben állhatott a színpadon, illetve Foczkó Dalma, aki tavaly az első udvarhölgynek járó címet és a Sugarbird modellszerződését nyerte el.

„Óriási megtiszteltetés, hogy már egy év után a Miss Balaton nagykövetek közé kerülhettem, ez különösen azért nagy dolog számomra, mert tudom, hogy a teljes csapat áll a döntés mögött” – mondta el Dalma. „Nagyon sokat jelent nekem ez a verseny, én teljesen amatőrként jelentkeztem 5 évvel ezelőtt. Itt készült rólam az első profi fotósorozat, itt tanultam meg mindent. Nagyon megtisztelő, hogy most nagykövetként képviselhetem a Miss Balatont” – vette át a szót Barbi.

A Miss Balatonra 17 és 28 év közötti lányok jelentkezését várják május 25-ig a www.missbalaton.hu oldalon. Az új csapattagok mellett természetesen Horváth Éva, Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina is segítik majd a továbbjutó lányokat a felkészülésben. Amellett, hogy a legjobbaktól tanulhatják a szakma csínját-bínját, idén is értékes nyeremények és különleges lehetőségek várnak a győztesekre, többek között egy egyéves menedzsment szerződés a Red Lemonnál, egy luxus Baraka nyakék, divatfotózás a Fashion Street magazinban, Sugarbird modellszerződések, pihenés a Zala Springs Golf Resortban, valamint egy-egy mesés tunéziai utazás a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára