Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Február 16. 09:59, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Több mint 15 millió forint értékű drogot találtak egy dílernél

Több mint 15 millió forint értékű drogot találtak egy dílernél

Elfogtak a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy gödöllői kábítószer-kereskedőt, akinek házában több mint 15 millió forint értékű kábítószergyanús fehér port találtak

- közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton a honlapján. A közleményben azt írták, az 52 éves férfi lakhelyén és cégének fővárosi telephelyén naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint.

A Készenléti Rendőrség munkatársai csütörtökön házkutatást tartottak a férfinél, ennek során 762 gramm kábítószergyanús fehér port, a kábítószer porciózásához használt eszközöket, valamint mintegy ötmillió forintot és 2100 eurót foglaltak le. A gyanúsított lakhelyén és cégének budapesti telephelyén több kilogramm drog hígításához használt szert is találtak - tették hozzá.

A kábítószer-kereskedőn kívül elfogtak három vásárlót is, akiknek autóiból, valamint ruházatukból szintén kábítószergyanús fehér por került elő.

A gödöllői férfit kábítószer-kereskedelem, a fóti, budapesti és gödöllői vásárlókat kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kereskedőt őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.