Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 26. 13:19, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Teherbe ejtett négy börtönőrnőt egy rab az Egyesült Államokban

Teherbe ejtett négy börtönőrnőt egy rab az Egyesült Államokban

Teherbe ejtett négy börtönőrnőt egy rab az Egyesült Államokban. Tevon White - ez a fekete bőrű férfi neve - akár a rácsok Casanovája címet is kiérdemelhetné, mivel két őr annyira belehabarodott, hogy még a férfi nevét is magára tetováltatta.

Az őrök és az elítélt a baltimore-i városi börtön részlegeiben ismerkedtek össze. Előfordult, hogy börtönőr őrködött azon, hogy kolléganője zavartalanul pásztorórázhasson az elítélttel. A négy nő életkora 24 és 31 év között van, White nem csupán férfiúi vonzerővel, hanem luxusautók és gyémántgyűrű ajándékozásával bolondította magába őket.
A lelepleződés után indult nyomozás kiderítette, hogy hosszú évek óta folyik csempészet és pénzmosás a rácsok mögött, amiben legkevesebb 13 női börtönőr vett részt és hét elítélt. A csempészett dolgok bűnlajstromán főként kábítószer és mobiltelefon szerepel - adta hírül a brit Metro újság.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.