Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 12. 18:20, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Tázlár a Prémium Médiaválogatottal közösen ünnepelte 150 éves évfordulóját

Tázlár a Prémium Médiaválogatottal közösen ünnepelte 150 éves évfordulóját

A Bács-Kiskun megyei Tázláron, 2022. június 24-26. között ünnepelték a falu 150 éves évfordulóját.

A rendezvényt Bán Róbert polgármester, és Tázlár testvértelepülésének polgármestere Dobrai Ferenc köszöntő gondolataival nyitották meg. A 3 napos Juniálison a tázláriakat és a környék lakosságát színes programkavalkád várta: fotókiállítás régi tázlári képekből, édes és sós sütemények versenye, pörköltek és húsos ételek versenye, vízifoci, vízicsúszda, gyereksarok, értéktár kiállítás, a helyi óvodások és iskolások műsora, veterán járművek bemutatója.

Szombaton a Prémium Médiaválogatott tagjai is színre léptek. Elsőként jótékonysági palacsintasütésben vettek részt. Az elkészült palacsinták eladásából származó bevétellel az óvodabővítést segítik elő. Vajtó Lajos, Katus Attila, Palcsó Tomi, Szenes Sanyi és Raul nem csak sütötték a palacsintát, de meg is kóstolták azt.

A délután focigálával folytatódott. Az első meccset a Polgármester All Stars válogatott ellen játszotta a Prémium Médiaválogatott csapata. A kezdőrúgást Bányai Gábor országgyűlési képviselő végezte el. A Prémium Médiaválogatott legénysége lett a győztes. A második mérkőzésen a helyi csapat ugyan kifogott a fiúkon, azonban Katus Attila beadásával Raul fejese nyerte el a legjobb, legszebb gól címét.
A sport után a szórakozásé volt a főszerep. Palcsó Tamás, Raul és Cozombolis Peti teremtett szuper hangulatot az eseményre kilátogatók körében. A napot Dj Major retro bulija zárta.

Bán Róbert polgármester elégedetten nyilatkozott a rendezvényről. Kiemelte, hogy mindhárom csapat nagyon sportszerűen játszott. Megemlítette Rault is, aki bomba gólokkal hívta fel a figyelmet magára.

- Aki még nem volt itt Tázláron, az jöjjön el jövőre, mert nagyon jó a hangulat, nagyon jók az emberek, és nagyon-nagyon színvonalas vendégeket láthattunk idén - mondta zárásként a polgármester.

Szerző: Udvardi Csilla

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára