Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Április 23. 16:16, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Szteroidos infúzióra kötötték Dukai Reginát

Szteroidos infúzióra kötötték Dukai Reginát

Súlyos halláskárosodást szenvedett.

Szteroidos infúziót kap Dukai Regina, akinek a hallása súlyosan károsodott az egyik fellépése alkalmával. Az orvosok felhívták a figyelmét a gyönyörű modell-énekesnőnek, hogy a probléma akár tartós is lehet.

Regina attól tart, sosem fog már rendesen hallani – írja a Life.hu.

– Sajnos már a második reggelemet kezdtem az egészségközpontban, ahol szteroidos infúziót kaptam, mert két hete egy fellépésemen túl nagy hangerőben töltöttem el pár órát. Ezért sérült és azóta megállás nélkül sípol a jobb fülem. Azt hittem, ez egy kis semmiség és hamar elmúlik, de sajnos nem így lett – írta Facebook oldalán Regina, aki azt is hozzátette, csak remélheti, hogy a kezelés hatásos lesz, de addig is különleges módon védi hallását.

– Két infúzió után tíz napos gyógyszerkúra következik, és ha ez sem hat, akkor így marad a helyzet. Bár én hiszek benne, hogy „sípolós kis barátom” kivándorol a fülemből, addig viszont amennyire lehet, óvnom kell a fülemet, szóval ne lepődjetek meg, ha fülhallgatóban bulizom végig a fellépéseimet, mert amennyire lehet, csökkentenem kell a nagy zajt, a füldugó pedig nem marad meg a fülecskémben – panaszkodott a modell.

Veszélyes szteroidok

Reginát esetleges mellékhatások is kínozhatják a kezelések után – erre hívja fel a figyelmet a természetgyógyász.

– A szteroid az egyik legagresszívabb gyógyító anyaga a szervezetnek. Rendkívül óvatosan kell vele bánni, és a lehető legrövidebb ideig szabad alkalmazni. Véletlenül sem javasolnám Reginának, hogy huzamosabb ideig kezeltesse magát ezzel a módszerrel, mert többet árt, mint használ. Ami a mellékhatásokat illeti, hosszabb kúra után fennállnak bizonyos veszélyek, főként a mellékvesekéreg-működés esetleges ideiglenes leállása, gyomor-bélrendszeri panaszok, esetleg hormonrendszeri zavar, cukorbetegség előtörése… A szervezetből való kiürülés attól is függ, milyen formában kapta a szteroidot, ha injekciót-infúziót kapott, azok kiürülése az utolsó beadását követő 8-10 nap minimum – mondta egy lapunk által megkérdezett természetgyógyász.

Címkék: Dukai Regina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.