Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2015. Augusztus 16. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Otthonában árult kábítószert egy keszthelyi férfi

Otthonában árult kábítószert egy keszthelyi férfi

Előzetes letartóztatásba került egy keszthelyi férfi, aki a lakásán nagy mennyiségben árusított különböző kábítószereket - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség weboldalán.

Csütörtök délután kaptak bejelentést a rendőrök, hogy egy keszthelyi férfi napi rendszerességgel kábítószert árul otthonában. A nyomozók a lakásból éppen távozó vendégeket igazoltatták először, és kiderült róluk, hogy már korábban is vásároltak és fogyasztottak drogot.

A rendőrök ezután a gyanúsított lakásában átlátszó tasakokba csomagolva több száz grammnyi kábítószergyanús port, valamint kék, zöld és lila figurás tablettákat, a porciózáshoz használt mérleget, valamint több százezer forintnyi készpénzt találtak.

A 37 éves férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ellene, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket