Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 18. 12:07, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Leütött egy merész rajongót GaGa testőre (VIDEÓ)

Leütött egy merész rajongót GaGa testőre (VIDEÓ)

Lady GaGa romániai látogatásából már tanult valamit egy helyi férfi: nem megyünk olyan ember közelébe, akit zsíroskenyér meghajtású bioszekrények védenek.

Azt évek óta tudjuk Lady GaGáról, hogy legyen szó bármiről, rendkívül profin végzi a munkáját. Ezt az elhivatottságot pedig a körülötte dolgozóktól szintén elvárja, így a testőreitől is. Akik tegnap be is bizonyították, hogy méltóak a díva melletti szolgálatra. GaGa egyik rajongója ugyanis rendkívül cselesen - kihasználva a forgóajtó csodáját - odafutott hozzá, amint egy romániai hotelből tartott kifelé. Az egyik testőr viszont azonnal elkapta az autogramvadász úriembert, és nekicsapta az ajtónak, majd leterítette a földre, ahogy a medvebundát szokás a kandalló elé.
GaGa pedig így hamarabb volt biztonságban, mint ahogy észlelte volna a veszélyt. Persze azért kicsit megijedt a váratlanul felé futó, majd a földbe csapódó férfi látványától. A rajongónak egyébként szintén nem esett semmi baja az ijedtségen kívül, vagy legalábbis a saját lábán el tudott menekülni, amikor már nem állt fölötte egyetlen izomkolosszus sem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.