Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 01. 14:04, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lehet, hogy megúszhatjuk Bálint Toncsó további történeteit

Lehet, hogy megúszhatjuk Bálint Toncsó további történeteit

Megtörtént a láthatósági megegyezés.

Lehet, hogy végre nem kell tovább olvasgatni a Bálint Antónia-Földesi-Szabó és a gyerek szappanopera folytatását. Úgy tűnik megegyeztek.

Rossz hatással volt Babikára a Földesi-Szabó László és Bálint Antónia közti feszültség. Földesi-Szabó felesége a Minden Reggel című műsorában elmondta: ezért döntött úgy a férje, hogy elfogadja a jog által biztosított láthatást.

De, akkor miért indult el az ügy?

- 2010-ben két dolog hozta ezt a döntést Laci számára, ami miatt beadta ezt az eljárást. Az egyik, hogy nem tudta a közel havi egymillió forintot adni a kislány édesanyjának, amit addig adott és ez nem talált túl pozitív fogadtatásra - fogalmazzunk így. Elmondta, hogy innentől nem bérel lakást, nem tudja ezt a nagy összeget adni, így felmerült az, hogy nem kapja meg a gyereket - ezzel magyarázta a reggeli műsorban Földesi-Szabó László felesége, miért indított eljárást Babikáért a férfi.
- A másik ok pedig, hogy ahogy elindult ez a visszás helyzet közöttük, az édesanya azt mondta: nem adja oda a gyereket Lacinak, amíg nincs ítélet. Úgy gondolta a férjem, hogy ezt le kell tisztázni, mert, ha attól fog függni, hogy mikor láthatja a kislányát, hogy ő mennyi pénzt ad, illetve, hogy az édesanyja kénye kedve szerint azt mondja, viheted, nem viheted, az így nem fog működni - tette hozzá a reggeli műsorban Rózsa, aki elmondta: az igazságügyi pszichológus szakértői vizsgálat szerint nagyon rossz hatással van a szülők közti rengeteg feszültség a gyerekre.

- Emiatt döntött úgy múlt héten a férjem, amikor a tárgyalás volt, hogy ezt az egészet szeretné lezárni, elfogadja a jog által biztosított láthatást - magyarázta Földesi-Szabó felesége.

Címkék: Bálint Toncsó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.