Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Január 22. 15:54, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Két nap alatt kétszer is ellopta egy 16 éves fiú ugyanazt az autót Nagykanizsán. Végül darabokra szedték. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelést javasol.

Egy 16 éves helyi fiú tavaly április 18-án este egy talált kulccsal kinyitott egy Suzukit Nagykanizsán és nő ismerősével autózni indultak a városba. Az autót hamarosan egy garázs előtt leparkolva hátrahagyták, azonban az indítókulcsot elvitték. A sértett másnap vette észre, hogy eltűnt a kocsija, amit a nagykanizsai rendőrök még aznap visszaadtak neki. A kamasz két nap múlva egy 22 éves barátjával szerette volna ismét igénybe venni az autót, a fiatalabb már beült az autóba, amikor megzavarták őket, ezért barátját hátrahagyva, egyedül hajtott el a helyszínről. Murarátkára ment ismerőséhez, ahol a Suzukit szétszerelték azzal a céllal, hogy alkatrészként hasznosítsák.

A nyomozók az elkövetők kilétét megállapították, az autó maradványait pedig lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 16 éves fiú ellen lopás vétség, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett, a 22 éves B. Richárd és 19 éves H. Fruzsina ellen jármű önkényes elvétele bűntett, valamint a 32 éves O. Györggyel szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Címkék: lopás, Nagykanizsa, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.