Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 25. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Hipnózissal fogynak a sztárok

Hipnózissal fogynak a sztárok

Lily Allen még mindig próbál megszabadulni a terhessége után megmaradt súlyfölöslegétől, amiben sokat segít hipnotizőre.

Ugyan hivatalosan még mindig pihenőjét tölti Lily Allen, de közeledik a visszatérésének időpontja. Nem csoda, ha szeretne hibátlan formába kerülnie. Ennek útjában azonban még néhány fölösleges kiló áll, amelyek a tavalyi terhességeének emlékei. A fogyásra viszont van egy remek és biztos terve.
Az angol popsztárt egy hipnotizőr kezeli, aki a terápia alatt pozitív gondolatokat helyez el a fejében az edzésről és az egészséges étkezésről, ezzel tökéletesen ösztönözve Lily-t arra, hogy küzdjön az alakja visszanyerésért. A módszer pedig működik, mivel pár évvel ezelőtt is így adott le jó néhány kilogrammot. De Geri Halliwell, a Black Eyed Peas-es Fergie és Sophie Dahl is sokat tudna mesélni a hipnózissal való fogyásról, ugyanis ők szintén elkötelezett hívei az eljárásnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.