Városlista
2018. január 22, hétfő - Vince

Hírek

2017. December 15. 08:44, péntek | Helyi

Ford Fiesta került a nyertes karácsonyfája alá

Ford Fiesta került a nyertes karácsonyfája alá

Az AGC Glass Hungary idén is elindította munkavédelmi játékát. Áprilistól októberig, Minden hónapban közzétettek egy” veszélyes tevékenységet végző dolgozót” ábrázoló képet és 3 kérdést munka-, környezet-, és/vagy egészségvédelemmel kapcsolatban, amire válaszolni kellett. A gyárból összesen 338 dolgozó vett részt a játékban, közülük 196-an gyűjtöttek össze annyi pontszámot, hogy hűtőtáskát kapjanak.

Tegnap, a sorsolás idejére, a termelés leállt, hogy mindenki részt tudjon venni az eseményen. Az év végi díjak: egy okostelefon Gál Margithoz, a robotporszívó Mészáros Bélához került.

A fődíjat, egy Ford Fiestát Csonka Balázs nyerte, aki 2016 áprilisa óta dolgozik az AGC-nél, két gyermek büszke apukája és sorsolás napján szabadságát töltötte. Kollégái felhívták az örömhírrel, először, azt hitte csak viccelnek vele. Természetesen rövid időn belül már bent volt és örömmel vette át az autó kulcsát Nagy Katalin EHS igazgatótól és Papp Zoltán gyárigazgatótól.
A sorsolás végén a cég megvendégelte a dolgozókat egy szelet süteménnyel.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 22. 08:54, hétfő | Helyi

Energiatakarékos Megyeháza

Közel 640 millió forintos, elsősorban európai uniós támogatás révén korszerűsödik a Megyeháza épülete.

2018. Január 21. 00:00, vasárnap | Helyi

Elviszik a fenyőfákat, utolsó dátumok!

A Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2018. január 8. és 12., illetve január 22. és 26. között összegyűjti a Karácsony után kihelyezett fenyőfákat a városban.

2018. Január 21. 00:00, vasárnap | Helyi

RENDŐRÖK AZ ISKOLÁBAN

A Kisbéri Rendőrkapitányság célja a rendőri utánpótlás biztosítása.