Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 24. 19:34, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Fedetlen cicikkel hűsölő lány buktatta le a bulit

Fedetlen cicikkel hűsölő lány buktatta le a bulit

Sportpályát béreltek az angol fiatalok a legénybúcsúhoz.

Egy félmeztelen nő buktatott le egy csoport házirendszegő bulituristát az egyik budai sportközpontban. A britek számára focira bérelték ki a MOM egyik fedett pályáját, de a külföldi társaság labda helyett nőket hajkurászott.

Váczi János, a XII. kerület alpolgármestere blogjában számolt be arról, hogy az utazási irodaként bejelentkező cég angol vendégei számára bérelte ki a műfüves focipályát. Váczi szerint azonban a vendégek nem a labdát, hanem a pályán megjelenő meztelen nőket kezdték el kergetni.

A MOM Sportközpont megerősítette az incidens megtörténtét. Szerintük a Stag's Emporium nevű cég sportrendezvény céljából bérelte ki a pályát. Az egyeztetésnél elmondták, hogy angol vendégeik lesznek, akik a focizásból mennek majd legénybúcsúra. A sportközpont munkatársa jelezte, hogy csak olyan rendezvényt és viselkedést tolerálnak, amely a házirendet nem sérti, ezért a félreértések elkerülése végett el is küldték a házirendet.

Délután azonban a sportközpont munkatársai arra lettek figyelmesek, hogy egy félmeztelen nő jön ki a focipálya melletti parkolóba, mint később kiderült, azért, mert melege volt. Ezt követően a házirendet megsértő társaságot rövid úton kitették a létesítményből.

– Ez egy igazi budai, családi sportlétesítmény, ezért is érthetetlen, hogy ilyen felelőtlenül viselkedik egy rendezvényszervező – mondta Buranits Ildikó az üzemeltetést végző Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. igazgatója. Szombaton rengetegen vannak a szomszédos uszodában, sokan családdal, gyerekekkel látogatják az intézményt. Buranits Ildikó elmondta, hogy hétfőn rendőrségi feljelentést is tettek az ügyben.

A legénybúcsút szervező cég nem kívánt nyilatkozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.