Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 16. 06:55, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Egy éven át pittyegett a ház, nem lelték a hangforrást

Egy éven át pittyegett a ház, nem lelték a hangforrást

Több mint egy éven át élt félpercenkénti pittyegésben egy házaspár Nagy-Britanniában, míg végre meglelték a hang forrását, egy befalazott tűzjelzőt.

Az essexi Frintonban élő 67 éves férfi és 68 esztendős felesége csaknem beleőrült az állandó csipogásba, de sehogy sem találták, hogy mi adja ki a hangot. Először a saját maguk által felszerelt tűzjelzőkre gyanakodtak, és lecserélték az összeset újakra. Hiába. Villanyszerelőt hívtak, hogy meglelje a hangforrást, de ő is kudarcot vallott. Ráadásul hiába kapcsolták ki teljesen az áramot, a rejtélyes valami tovább sípolt kitartóan, megszakítás nélkül, minden nap és éjjel, egy év alatt több mint 1 milliószor.
A villanyszerelő után kőműves következett, akivel jókora lyukakat üttettek a falakba, ám ez sem vezetett semmi jóra.
Végül a férj járt sikerrel. Egy ódon komódban talált rá egy rég elfeledett tűzjelzőre, abban pedig egy 10 éves elemre. A jelző azért pittyegett rendületlenül, hogy tudassa: az elemmatuzsálem a végét járja - adta hírül a brit Metro újság.

Címkék: Érdekesség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.