Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 05. 20:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Áramütés ért egy 12 éves fiút Kiskőrösön

Áramütés ért egy 12 éves fiút Kiskőrösön

Súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak egy 12 éves fiút, akit áramütés ért vasárnap délelőtt Kiskőrösön a vasútállomáson - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Miklós Éva tájékoztatása szerint a fiú a vasútállomáson egy teherforgalmi vágányon álló tartálykocsi tetejére mászott fel, ahol áramütés érte, aminek következtében leesett a vonatról.
A baleset a vasúti közlekedésben fennakadást nem okozott - tette hozzá.
Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel az esettel kapcsolatban csak annyit közölhetett, hogy a közigazgatási eljárási törvény szabályai szerint folytat vizsgálatot a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a vasárnap, a kiskőrösi vasútállomáson történt áramütéses baleset kapcsán.
Az MTI információi szerint a 12 éves fiú az áramütés következtében égési sérüléseket szenvedett, ezért mentőhelikopterrel Budapestre, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházába szállították, ahol az égéssérült gyerekeket gyógyító országos központ működik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön