Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 01. 14:06, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A színészkislány, aki hatmilliárdot keresett

A színészkislány, aki hatmilliárdot keresett

A mindössze 19 éves Watson – akit a Harry Potter mellett a Burberry reklámarcaként ismerhetett meg a világ – 2009-es bevétele harmincmillió dollárra, vagyis több mint 6 milliárd forintra tehető. Ennek nagy részét a Harry Potter sorozat utolsó két részének gázsija tette ki. A színésznő azonban ezzel az összeggel is csak a 14. helyig tudta felküzdeni magát a legtöbbet keresők között.

A Vanity Fair listáját férfiak vezetik. Az első tízben többnyire a rendezők és producerek képviseltetik magukat, s itt mindössze három színésznek – közöttük a Harry Potter másik ifjú sztárjának, Daniel Radcliffe-nek – jutott hely. Radcliffe olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Robert de Niro vagy Johnny Depp.

A csillagászati összegeket keresők listáját Michael Bay, a Transformers rendezője vezeti, aki ezért a munkájáért-csekély 75 millió dollárt tehetett zsebre, mely nagyban hozzásegítette őt ahhoz, hogy a tavalyi bevétele elérje a 125 millió dollárt.

De nem lehet oka panaszra a két régi motorosnak, Steven Spielbergnek és James Cameronnak sem – igaz, Michael Bay-hez képest igen szerény összeget, 85 és 50 milliót vihettek haza. Közéjük azonban még beférkőzött Roland Emmerich, aki a vészjósló 2012 című filmjével hihetetlen számú embert vonzott a mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.