Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Március 18. 17:56, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

A legkövérebb brit disznó 420 kilós

A legkövérebb brit disznó 420 kilós

Négyszázhúsz kilós a legkövérebb brit disznó, amelyet Borisnak hívnak és Cornwallban él. Párja passzol hozzá: 3 mázsát nyom.

Boris és Marjorie együtt nehezebb egy kisebb autónál. Boris nemcsak súlyos, hanem termetes is: 2 méter 10 centi hosszú az orrától a farkáig, és csaknem egy méter magas. "Neje" 180 centi hosszú, ám 15 centivel magasabb Borisnál. A kan amellett, hogy teljesíti férfiúi kötelességét Marjorie irányában, feladatkörénél fogva kénytelen hűtlenkedni, és már mintegy 600 leszármazottat nemzett, pedig még csak négyéves.
Gazdáik - Charlotte és Paul Parfitt - eredetileg csupán hizlalásra vették Borist még malacként, hogy idővel eladják, ám megdöbbentette őket a kis disznó rendkívül gyors gyarapodása, és immár semmiképpen sem akarnak megválni tőle. Hatalmas tömege ellenére Boris jól bírja magát, gondtalanul mozog, bár fő hobbija a lustálkodás: naponta 20 órán át szunyókál vagy csupán heverészik - adta hírül a The Daillegraph című brit lap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.